Meer weten?

+31 (0) 53 30 30 220

Marssteden 61
7547 TE EnschedeWelkom bij Orange Lighting B.V.

Wij geloven dat een betere technologie het antwoord is op de uitdaging van onze relaties, om een betere wereld te creëren met verlichting voor de openbare ruimte. Wij willen graag uw leverancier zijn

COVID-19 Corona

Wij betuigen in eerste instantie onze diepste medeleven voor iedereen die direct of indirect door het COVID-19 Corona virus is geraakt en wij hopen dat er snel een oplossing wordt gevonden in het bestrijden van deze virus.

Orange Lighting heeft de gezondheid van onze relaties, toeleveranciers en haar medewerkers hoog in het vaandel staan. Daarom hebben wij een aantal passende maatregelen genomen om besmetting en verspreiding te voorkomen. Onze medewerkers werken vanuit huis, tenzij dit vanwege de werkzaamheden niet mogelijk is. Indien er op kantoor gewerkt wordt hanteren wij een minimale social distance van 1.5-2m. Wij wassen onze handen regelmatig met zeep en lauw water en ontsmetten 2-3 keer per dag onze werkomgeving, trapleuningen en deurklinken. Verder hanteren wij de overige adviezen van het RIVM. Bezoekers en leveranciers staan wij graag per telefoon of video conference te woord én in het geval niet anders kan en een bezoek of leverantie op ons adres gebracht moet worden, gelden voor bezoekers en leveranciers de zelfde hygiënische voorwaarden als voor onze medewerkers. Onze medewerkers, uw contacten, zijn tijdens kantooruren gewoon bereikbaar.

Gelijke tijd heeft het Corona virus een wereldwijde impact op de productie en de continuïteit van levering: fabrieken zijn gesloten en transport is aan banden gelegd, om niet te spreken van de financiële consequenties vanwege het niet kunnen benutten van de maximale vervoerscapaciteit.

Orange Lighting is voorraadhoudend en assembleert op locatie. Direct na de eerste signalen van een mogelijke pandemie hebben wij onze productie opgeschaald en een extra voorraad ingepland. Van zowel de “Ekra” als onze “Street” armaturen hebben wij momenteel voldoende voorraad en kunnen wij direct uit voorraad leveren. Onze fabriek in Letland heeft weliswaar ook beperkende maatregelen getroffen om verdere verspreiding te voorkomen, maar ondervindt nog geen stagnatie in de productie en levering. Wel is een inschatting van de order intake wenselijk.

Waar kunt u ons bij helpen?

Van u verwachten wij dat u kritisch samen met uw stakeholders, inventariseert wat er het komende jaar uitgevoerd en opgeleverd moet worden. Op basis van de uitkomst hiervan, kunnen wij in goede samenspraak een planning opstellen en op het gevraagde moment uitleveren. Hierbij zullen wij ons, natuurlijk flexibel opstellen.

Zoals u van ons gewend bent, stellen wij alles in werking om onze afspraken na te komen en rekenen wij erop dat bovengenoemde maatregelen u voldoende vertrouwen geven om ook uw planning gestand te doen.

Wij wensen u oprecht veel gezondheid toe.

Herold Tinnemeier

Directeur Orange Lighting B.V.