Meer weten?

+31 (0) 53 30 30 220

Marssteden 61
7547 TE EnschedeWelkom bij Orange Lighting B.V.

Wij geloven dat een betere technologie het antwoord is op de uitdaging van onze relaties, om een betere wereld te creëren met verlichting voor de openbare ruimte. Wij willen graag uw leverancier zijn.

 

 

 

Orange the World

Molen de Hoop in Culemborg doet mee aan de wereldwijde actie Orange the World van de Verenigde Naties. Tussen 25 november (dag tegen geweld tegen vrouwen) en 10 december (mensenrechten dag) baadt de molen in een oranje licht als een signaal tegen geweld tegen vrouwen.

Naar artikel

 

 

 

MKI in uitvraag noodzakelijk voor circulair inkopen

Wij zijn één van de vier leveranciers die meewerkte met het tot stand brengen van de handleiding Armaturen & MKI. Straatbeeld magazine stelde enkele vragen over de totstandkoming van dit rapport.

 

Waarom heeft uw bedrijf meegewerkt aan de totstandkoming van dit rapport?

Orange Lighting heeft Maatschappelijk Verantwoordelijk Ondernemen hoog in haar vaandel staan. En omdat wij hieraan nadrukkelijk een invulling willen geven zijn wij o.a. ISO 14001 gecertificeerd. Dit houdt in dat wij ieder jaar bewust met ons team nadenken hoe wij met onze bedrijfsactiviteiten een zinvolle invulling kunnen geven aan een betere wereld, nu en in de toekomst. Toen Daaf de Kok ons vroeg deel te nemen aan een gezamenlijke pilot met zeven overheden en.......

Bekijk hier het hele artikel in straatbeeld

 

 

 

Orange Lighting nieuws

6 - 12 - 2018

Armaturen & MKI

Wij zijn trots dat we anderhalf jaar lang intensief hebben kunnen meewerken, om te komen tot een objectief meetbare beoordeling voor circulaire producten. Onze Ekra Armatuur heeft hierin model gestaan. (Foto voorblad boekje en Ekra)

De Handleiding Armaturen en MKI is gemaakt door Licht en Donker Advies en Ecochain Technologies, in samenspraak met zeven overheden:

(Amsterdam, Stad Groningen, Nijmegen, Stadskanaal, regio Zwolle, Provincie Gelderland en Noord-Brabant)
Vier leveranciers (O.a, Orange Lighting,)
Brancheorganisatie OVLNL

Het geeft een concreet handvat bij inkoop van armaturen en meer inzicht in product en productieproces.

Voor een aanvraag of vragen kunt u contact opnemen met ons of op de onderstaande link klikken

Naar de website

  

afbeelding 372