Meer weten?

+31 (0) 53 30 30 220

Marssteden 61
7547 TE EnschedeWelkom bij Orange Lighting B.V.

Wij geloven oprecht, dat een betere technologie het antwoord is op de uitdaging van onze relaties, om een betere omgeving te creëren met verlichting voor de openbare ruimte.

De markt voor openbare verlichting is een professionele markt, waarin producten duurzaam dienen  te zijn en leveranciers deskundig en integer. Wij hechten veel waarde aan milieu, kwaliteit en betrouwbaarheid. Omdat deze onderwerpen voor veel opdrachtgevers moeilijk te definiëren en te verifiëren zijn, wil Orange Lighting zich aan de voorkant duidelijk onderscheiden en herkenbaar zijn als een betrouwbare en deskundige leverancier. Daarom voeren wij het Dekra Led Performance keurmerk  en zijn wij ISO 14001 (milieu management systeem) en ISO 9001 (kwaliteit management systeem) gecertificeerd. Tevens participeren wij samen met 7 overheden en 3 armaturen leveranciers in de pilotprojectgroep "meetbaar circulair" waaruit de milieukostenindicator (MKI) gedestileerd wordt. vanuit deze pilot is de "handleiding Armaturen & MKI totstandgekomen", welke als doel heeft dat overheden objectief meetbaar circulair kunnen inkopen

Om aan de klimaatdoelstellingen te kunnen voldoen, integreren wij merkonafhankelijk diverse “smart lighting” systemen in onze armaturen. Op aanvraag kunnen onze armaturen geschikt worden gemaakt voor een gelijkspanning (DC) netwerk. Wij hebben al diverse “smart lighting" en DC projecten gerealiseerd.

Graag ondersteunen wij u met een goed advies en uitstekende producten, om gebruikers en bewoners een prettige leefomgeving te bieden.

Wij zijn maatschappelijk betrokken en actief lid van  de Nederlandse branchevereniging: OVLNL. Binnen de OVLNL-platformen Smart Cities” en “Kennis” delen wij onze expertise en ervaringen om een betere openbare verlichting te creëren.

KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu): Ons milieuverslag 2019 is opgesteld en bij ons opvraagbaar. De beleidsverklaring ten aanzien van kwaliteit en milieu is bij ons eveneens opvraagbaar.

Privacy verklaring: Orange Lighting respecteert uw privacy, en heeft dit samengevat in een privacy verklaring die u rechtsonder op deze pagina kunt opvragen.

 

Connecting people with lighting solutions

afbeelding 174afbeelding 295

Maak kennis met ons team

 

afbeelding 60

Harry Hulscher

Productspecialist

afbeelding 412

Alina Hans

Office manager

afbeelding 162

Ernst Treffers

Commercieel medewerker

afbeelding 367

Micheal Hermans

Accountmanager Zuid

afbeelding 432

Franck Sicot

Accountmanager West midden

afbeelding 411

Chris Niemeijer

Accountmanager N-Oost